Zomerse workshops beej Benders Baove

Beej Benders Baove vind je een prachtige ruimte met een bar en een grote kookstudio, van alle culinaire gemakken voorzien. Beej Benders Baove bieden we een tal van toffe, culinaire workshops aan voor groepen.

WERELDS KOKEN IN DE BEEJ BENDERS KOOKSTUDIO (vanaf €45,- p.p.)

Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk deze kookstudio te huren en bieden we de volgende kookworkshops aan:

Viva España – een kennismaking met de Spaanse keuken.
Bella Italia – heerlijk en authentiek Italiaans koken.
Een kennismaking met de Turkse keuken
Een kennismaking met Griekse/Balkan keuken
Een kennismaking met de Arabische keuken
Tasty Lombok – Indonesisch koken

COCKTAILWORKSHOP + DINER (€39,95 p.p.)

Voor groepen vanaf 8 personen bieden we in onze bar een cocktailworkshop met aansluitend een heerlijk diner in ons restaurant. Onder begeleiding van cocktail expert Jerrold leer je de fijne kneepjes van het cocktailshaken en geniet je natuurlijk van je eigen creaties. Aansluitend schuif je aan in ons restaurant voor een heerlijk diner. Een super gezellig en leerzaam uitje voor families, vrienden of collega’s.

Meer informatie over een van bovenstaande workshops? Stuur een e-mail naar Tom Sprengers via kookstudio@beejbenders.nl

Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief