Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Kerst …beej Benders

De feestdagen zien er anders uit in 2020. In plaats van gezellig uit eten in de horeca of samenzijn met de hele familie, vieren we Kerst dit jaar thuis in een klein gezelschap. Bij beej Benders hebben we alles in huis om er thuis onvergetelijke dagen van te maken. Van ambachtelijke en verse producten om lekker van te genieten, tot kerstpakketten om iemand mee te verrassen. Kerst vier je met beej Benders!

DSC05047

Kerstbestellijsten

Huisgemaakte kant- en klaarmaaltijden, zodat je zelf niet te lang in de keuken hoeft te staan of heerlijke noten, tapas en kazen voor op de borrelplank. Verse en ambachtelijke producten om lekker mee te kokkerellen of een goed glas wijn… Genieten tijdens de feestdagen doe je met het complete assortiment van Beej Benders!

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we je om je kerstboodschappen vooraf te bestellen. Download hieronder onze kerstbestellijsten of haal een geprint exemplaar op in onze winkel!

Bestel huisgemaakte kant- en klaarmaaltijden

Plaats je kerstbestelling voor huisgemaakte kant- en klaarmaaltijden, download de speciale kerstbestellijst.

Bestel brood en banket

Plaats je kerstbestelling voor de Bakkerij, download de speciale kerstbestellijst.

Bestel vlees en wild

Plaats je kerstbestelling voor vlees en wild, download de speciale kerstbestellijst.

Bestel vis

Plaats je kerstbestelling voor vis. download de speciale kerstbestellijst.

Bestel groente en fruit

Plaats je kerstbestelling voor groente en fruit, download de speciale kerstbestellijst.

Bestel salades en gesneden groenten

Plaats je kerstbestelling voor salades en gesneden groenten, download de speciale kerstbestellijst.

Kerstpakketten

Je medewerkers verrassen in aanloop naar de feestdagen, je gastvrouw bedanken voor de uitnodiging of een mooi cadeau geven aan iemand die het verdient... Dat doe je met het beej Benders kerstpakket! Stel met onze ‘personal shopper’ een pakket helemaal naar wens samen. Een box vol smaakvolle, lekkere en lokale producten heeft de ontvanger wel verdiend na zo’n bewogen jaar!

Liever een standaard pakket voor een vast bedrag? Dat kan natuurlijk ook, zoeken wij gewoon iets lekkers voor je uit! Vragen, meer informatie of bestellen? Bel 06-33778739 of mail naar kerst@beejbenders.nl

Kerstposter 2

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen