Beej Benders 80e partnerbedrijf HAS

6 juli 2020 | Door beej_admin

VENLO – HAS Hogeschool en beej Benders hebben de handen ineen gesloten. Vanaf 20 juni is beej Benders partnerbedrijf van de hogeschool, locatie Venlo. Bijzonder is het feit dat beej Benders het 80e partnerbedrijf is die met de onderwijsinstelling samenwerkt.
HAS Hogeschool kijkt uit naar de samenwerking met Beej Benders. “Beej Benders fungeert straks als living lab en co-creatie voor foodconcepten van studenten”, legt vestigingsdirecteur Frans van Leijden uit. “Studenten krijgen de mogelijkheid om er nieuwe foodconcepten te ontwikkelen en te testen en er consumentenonderzoek uit te voeren. Beej Benders sluit goed aan bij onze opleiding Food Innovation en is hierdoor de perfecte proeftuin.”

Geert Benders (beej Benders) en Frans van Leijden (HAS)

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief