Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Over Beej Benders

Wat ooit begon als een droom van Geert Benders, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Venlo en omgeving.

WINKEL 033022 pand

Bij beej Benders komen fans van kwalitatieve voeding, liefhebbers van lokale producten en mensen die geloven in de kracht van een ambachtelijke bereiding samen. Samen om te winkelen, samen om een hapje te eten, samen om een goede kop koffie of lekker biertje te drinken… Maar naast consumenten vinden ook boeren, telers, chefs en versspecialisten hun weg naar beej Benders. Als trotse toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers werken ze allemaal met hetzelfde doel; jou volop laten genieten van lekker eten en drinken!

Dus ben je een dagje in Venlo? Dan mag een bezoek aan beej Benders niet ontbreken!

Over ons versmarkt

Foodmarkt

Onze prachtige Foodmarkt is goed gevuld met mooie, lokale producten uit de regio en een ruim assortiment aan huisgemaakt lekkers. Alles bij beej Benders is kakelvers en met liefde op ambachtelijke wijze bereid door de specialisten van de diverse afdelingen. En dat proef je! Bij beej Benders staat kwaliteit voorop. Meer weten? Neem een digitaal kijkje in onze Foodmarkt!

Aetplein

In het midden van onze mooie versmarkt, pronk ’t Aetplein. Een gezellig en gemoedelijk plein waar je makkelijk en snel kunt genieten van vers bereide gerechten uit onze versmarkt. Want als je rondloopt tussen al die lekkere producten, dan krijg je daar natuurlijk zin in! Wat dacht je bijvoorbeeld van een portie kibbeling, lekkere rol sushi, kaasplankje, goede hamburger of rijkelijk belegde pizza? Geef je wensen aan bij onze specialisten op de ‘bestel hier’ punten in onze versmarkt en geniet meteen van je eten!

Over ons aetplein
Over ons restaurant

Restaurant

Uitgebreid lunchen, volop genieten van een heerlijk diner, gezellig borrelen of gewoon een kop koffie drinken; het kan allemaal in ons sfeervolle restaurant! Spareribs van onze slager, garnituur rechtstreeks van de groente-afdeling, vers afgesneden kaas, wijn geadviseerd door onze kenner en vis, zo uit de zee… Onze menukaarten wordt samengesteld in overleg met de specialisten van de diverse afdelingen van onze versmarkt. Hierdoor geniet je bij ons altijd van verse en lokale producten die op ambachtelijke wijze zijn bereid!

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen