Over ons

Beej Benders is begonnen met een droom van Geert Benders; een plek die draait om de kwaliteit van eten en drinken, het bijbehorende ambacht en vooral samen genieten van al het lekkers dat Venlo en omgeving te bieden heeft. Geert heeft daarom allerlei boeren, telers, chefs en versspecialisten bij elkaar gebracht om deze plek te realiseren. Of je nu fantastische producten levert aan beej Benders, komt genieten van een heerlijke lunch of je vers-boodschappen doet beej Benders. We komen samen beej Benders om te genieten van lekker eten en drinken.

(h)eerlijke prijzen

Ben jij ook gek op lekker eten en drinken? Dan staat kwaliteit vanzelfsprekend voorop. We produceren onze producten zoveel mogelijk zelf of we halen ze uit de streek. Beej Benders werkt nauw samen met Limburgse boeren, tuinders en andere leveranciers van versproducten. Hierdoor zitten er geen overbodige schakels in de handelsketen en zijn de producten laag geprijsd.

onze-visie

het verhaal van eten & drinken

Beej Benders vertellen we je graag waar een product vandaan komt, wie het heeft gemaakt en hoe het geproduceerd wordt. Je kunt zelfs persoonlijk kennis komen maken met onze leveranciers. Zij geven Beej Benders regelmatig inspirerende workshops en smaakvolle proeverijen. Op social media, de website en in de winkel vertellen we zoveel mogelijk het verhaal van het product.

paprikas

Leveranciers uit Limburg zichtbaar op de versmarkt

Vers-specialisten onder één dak

Het gemak van alle versspecialisten onder één dak ervaar je beej Benders. Zo hebben we iedere dag vers brood uit onze eigen bakkerij en versgemalen koffie van de koffiebranderij. Groente en fruit komt direct van het land. Onze slager snijdt het vlees voor je af en bij onze kaasboer proef je eerst voordat je kiest.

De bakkerij

De bakkers van Pijpers beej Benders

Aetplein beej Benders

Wil je direct wat lekkers eten? Op de versmarkt is het Aetplein ingericht om gelijk te genieten van een bakje kibbeling of bijvoorbeeld een kaasplankje.

Kaasplankje bij het Aetplein

Kaasplankje bij het Aetplein

Koken met het seizoen mee

In het restaurant maakt onze chefkok zijn dagverse maaltijden met ingrediënten van de versmarkt, passend bij het seizoen. Op deze manier bieden we een gevarieerde en gezonde menukaart. Heeft het je goed gesmaakt? Je neemt alle ingrediënten zo vanaf de versmarkt mee naar huis. Ga helemaal voor gemak en neem een kant-en-klare dagverse maaltijd mee.

Kortom, laat het smaken beej Benders. Kom je snel bij ons proeven?

 

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief