Nieuws

Het laatste nieuws, aanbiedingen en informatie over beej Benders. Blijf op de hoogte!

daghap

BEKIJK ONZE DAGHAP

20 oktober 2017 | Door beej_admin

De maaltijd van de dag op ’t Aetplein is: Duitse frikadel met friet en salade Onze daghap is altijd € 5,00,- p.p. en super vers. Smakelijk eten!

Lees verder

Venloosch Alt Wint Zilveren European Beer Star

14 september 2017 | Door beej_admin

München – Speciaalbier Venloosch Alt heeft op Drinktec, de internationale vakbeurs voor bier in München, de prestigieuze zilveren European Beer Star gewonnen. Uit tweeduizend bieren verkoos de jury aan de hand van een blinde smaaktest het altbier in de categorie Düsseldorf-Style Altbier als tweede beste. ‘Er zitten juryleden bij die over de hele wereld bij […]

Lees verder

Rogé Offermans in BinnensteBuiten (NPO2)

24 juli 2017 | Door beej_admin

Onze partner Rogé Offermans van de AuwStoof was afgelopen vrijdag te zien bij BinnensteBuiten op NPO2. In zijn eigen woorden, “Het is mijn natuurlijke ambitie te inspireren en ervan te overtuigen dat het liefdevolle monnikenwerk met pure ingrediënten en – soms halfvergeten – producten, in bijzondere smaakcombinaties en zonder kunstmatige toevoegingen, de moeite meer dan loont!”. […]

Lees verder
Geert Benders (beej Benders) en Frans van Leijden (HAS) Partnerbedrijf

Beej Benders 80e Partnerbedrijf HAS

6 juli 2017 | Door beej_admin

VENLO – HAS Hogeschool en beej Benders hebben de handen ineen gesloten. Vanaf 20 juni is beej Benders partnerbedrijf van de hogeschool, locatie Venlo. Bijzonder is het feit dat beej Benders het 80e partnerbedrijf is die met de onderwijsinstelling samenwerkt. HAS Hogeschool kijkt uit naar de samenwerking met Beej Benders. “Beej Benders fungeert straks als living […]

Lees verder
1234
Portobello’s Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus