Nieuws

Het laatste nieuws, aanbiedingen en informatie over beej Benders. Blijf op de hoogte!

BEKIJK ONZE DAGHAP

23 mei 2019 | Door beej_admin

Zomers stamppotje met gehaktbal en jus   Onze daghap wordt elke dag vers bereid en kost altijd €5,15 per persoon. Eet smakelijk! De nieuwe daghap wordt elke dag rond 10:00 uur op deze pagina gepubliceerd door onze chef.    

Lees verder

Venloosch Alt Wint Zilveren European Beer Star

14 september 2017 | Door beej_admin

München – Speciaalbier Venloosch Alt heeft op Drinktec, de internationale vakbeurs voor bier in München, de prestigieuze zilveren European Beer Star gewonnen. Uit tweeduizend bieren verkoos de jury aan de hand van een blinde smaaktest het altbier in de categorie Düsseldorf-Style Altbier als tweede beste. ‘Er zitten juryleden bij die over de hele wereld bij […]

Lees verder

Rogé Offermans in BinnensteBuiten (NPO2)

24 juli 2019 | Door beej_admin

Onze partner Rogé Offermans van de AuwStoof was afgelopen vrijdag te zien bij BinnensteBuiten op NPO2. In zijn eigen woorden, “Het is mijn natuurlijke ambitie te inspireren en ervan te overtuigen dat het liefdevolle monnikenwerk met pure ingrediënten en – soms halfvergeten – producten, in bijzondere smaakcombinaties en zonder kunstmatige toevoegingen, de moeite meer dan loont!”. […]

Lees verder
Geert Benders (beej Benders) en Frans van Leijden (HAS) Partnerbedrijf

Beej Benders 80e partnerbedrijf HAS

6 juli 2019 | Door beej_admin

VENLO – HAS Hogeschool en beej Benders hebben de handen ineen gesloten. Vanaf 20 juni is beej Benders partnerbedrijf van de hogeschool, locatie Venlo. Bijzonder is het feit dat beej Benders het 80e partnerbedrijf is die met de onderwijsinstelling samenwerkt. HAS Hogeschool kijkt uit naar de samenwerking met Beej Benders. “Beej Benders fungeert straks als living […]

Lees verder
1234
Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief