Nieuws

Het laatste nieuws, aanbiedingen en informatie over beej Benders. Blijf op de hoogte!

Personato beej Benders

5 april 2017 | Door beej_admin

Jeroen Hazenbosch, Recruitment Consultant Agri en Food bij Personato, was onlangs beej Benders voor een portret over zijn twee passies: koken en recruitment, en hoe deze in elkaar overlopen.

Lees verder

GRODAN beej Benders

12 juli 2020 | Door beej_admin

De GRODAN Groep heeft onlangs zijn nieuwe strategie gelanceerd middels een artikel op de HortiNext website. Al meer dan veertig jaar is de GRODAN Groep wereldwijd marktleider in het leveren van innovatieve en duurzame steenwol substraatoplossingen voor professionele telers. Hieronder vallen ook de lokale telers waarvan de verse groente en fruit beej Benders in de versmarkt […]

Lees verder

3fm beej Benders

12 juli 2020 | Door beej_admin

Zaterdag 25 februari staat 3fm dj Giel Beelen met zijn radioprogramma On Stage live beej Benders van 19:00 tot 22:00. On Stage is een door Giel opgericht platform dat een podium biedt aan live muziek en nieuw talent. In deze uitzending staat carnaval centraal en wordt de spotlight gericht op lokale artiesten en dialect bands uit de […]

Lees verder

Workshop Reeks ‘Lekker Bewust’

12 juli 2020 | Door beej_admin

Wij stellen graag aan jullie voor: Monique en Audry. Twee dames met passie voor bewust en gezond eten. Beide dames zijn afgestudeerd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Daarnaast heeft Monique een achtergrond als huidcoach en is Audry kok en heeft ze zelfs ervaring in een sterrenrestaurant. Mede dankzij de studie en werkervaring, maar […]

Lees verder
1234
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief