Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje.

Vragen over Beej Benders

Hebben jullie openstaande vacatures?

We zijn altijd op zoek naar gastvrije medewerkers met een passie voor eten en drinken. Bekijk vooral onze vacaturepagina.

Hoe kom ik beej Benders?

Beej Benders

Nolensplein 54

5911 GG Venlo

 

Waar kan ik parkeren beej Benders?

Je kunt gebruik maken van de parkeergarage Nolensplein of op parkeerplaatsen met parkeerautomaten. Na 18:00 kun je (m.u.v. donderdag) na 18:00 gratis parkeren.

Beej Benders krijg je van maandag tot en met vrijdag bij een besteding vanaf €35,- in onze versmarkt, op ’t Aetplein of ons restaurant het eerste uur parkeren van ons cadeau in alle gemeentelijke parkeergarages met een slagboom.

 

 

Wat betekent beej Benders?

‘beej’ is Limburgs voor bij. Benders is de achternaam van Geert Benders. De ondernemer die allerlei versspecialisten, leveranciers, boeren en telers samenbrengt op 1 plek waar het allemaal draait om verse producten, kwaliteit en ambacht. We komen samen om te genieten van eten en drinken beej Benders.

Zijn er ook Beej Benders cadeaukaarten?

Ja, die zijn er! Bij de kassa’s zijn de cadeaukaarten te koop. Ieder gewenst bedrag is mogelijk. Het bedrag kan besteed worden op de versmarkt en/of in het restaurant. Je kunt beej Benders ook betalen met tegoedbonnen. Wij accepteren de Groeët Venlose Aetbón, de Groeët Venlose Kedobon, de Venloosche Ondernemerscheque van Plus en natuurlijk onze eigen beej Benders cadeaukaart.

Zijn jullie nog op zoek naar leveranciers?

Ben je boer, teler of producent van een mooi vers product? Dan komen we graag met je in contact. Kijk anders even op de pagina over onze partners.

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor! Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland

Nieuwsbrief