Enthousiaste medewerker voor ons promotie team

Ben jij iemand die weet van aanpakken weet jij als geen ander de mensen om je heen te enthousiasmeren? Ben jij extravert en spreek je perfect Nederlands en Duits? Dan ben jij de ideale aanvulling voor ons promotie-team.

Je helpt de afdeling marketing en communicatie met de uitvoering van promotieacties in en rondom Beej Benders. Denk aan flyeren in het weekend en op Duitse dagen, vragenlijsten afnemen in onze winkel, het verzamelen van inschrijvingen voor onze digitale nieuwsbrief, en van allerlei andere taken die ervoor zorgen dat nóg meer mensen kennismaken met Beej Benders.

Ben je flexibel beschikbaar in de weekenden en zo nu en dan doordeweeks of ’s avonds? Stuur ons een e-mail met je CV en motivatie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Geen velden gevonden.
Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief