Hulpkracht visafdeling

Voor de visafdeling beej Benders zoeken wij een hulpkracht met passie voor lekker eten en drinken.

Ben jij die positieve aanpakker die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft? Heb jij een vlotte babbel en ben jij klantvriendelijk? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team.

Wie weet werk jij binnenkort op de leukste, lekkerste en meest inspirerende plek van Venlo! Heb jij nog niet alle kennis en ervaring als visspecialist? Geen zorgen, jouw nieuwe collega’s leren jou de fijne kneepjes van het vak zodat jij straks het neusje van de zalm op onze visafdeling bent.

Voel jij je tussen de verse vis als een vis in het water? Stuur ons een e-mail met je CV en motivatie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief