Flexibele hulpkracht voor onze bakkerij

Onze bakkerij is op zoek naar versterking van een flexibele, parttime medewerker met een passie voor lekker eten en drinken, bij voorkeur voor brood en gebak.

Ben jij iemand die weet van aanpakken en ben je nieuwsgierig? Ben jij klantvriendelijk ingesteld en spreek je een goed woordje Duits? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team van de bakkerij.

Wie weet werk jij binnenkort op de leukste, lekkerste en meest inspirerende plek van Venlo! Weet jij nog niet zoveel van brood en gebak? Geen zorgen, jouw nieuwe collega’s leren jou alles dat je moet weten om ons, vooral in de weekenden, te helpen om onze gasten blij te makken met de lekkerste ‘mik’, koeken, vlaai en taartjes.

Ben jij die enthousiaste hulpkracht die wij zoeken? Ben je beschikbaar in de weekenden en zo nu en dan doordeweeks of ’s avonds? Stuur ons een e-mail met je CV en motivatie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief