Flexibele hulpkracht bediening

Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar versterking van een flexibele, parttime medewerker met een passie voor lekker eten en drinken, bij voorkeur met enige horeca ervaring.

Ben jij iemand die weet van aanpakken en ben je leergierig? Ben jij klantvriendelijk ingesteld en spreek je een goed woordje Duits? Dan verwelkomen wij jou graag in ons horeca-team. Wie weet werk jij binnenkort op de leukste, lekkerste en meest inspirerende plek van Venlo!

Ben jij die enthousiaste hulpkracht die wij zoeken? Ben je beschikbaar in de weekenden en zo nu en dan doordeweeks of ’s avonds? Stuur ons een e-mail met je CV en motivatie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief