Genieten van eten & drinken beej Benders

Geniet van de specialiteiten vanuit de versmarkt. Doordat rechtstreeks van de bron geleverd wordt, bieden we onze gerechten tegen een scherpe prijs aan. Een eerlijke prijs voor eerlijke producten. En dit gecombineerd met oprechte en eerlijke gastvrijheid geeft je altijd een reden om terug te komen beej Benders.

Het Beej Benders Restaurant

Eten is beleven bij Beej Benders. Onze keukenbrigade tovert de lekkerste gerechten op je bord. In de open keuken volg je exact hoe je gerecht wordt geboren. Je volgt het tot op het moment dat het geserveerd wordt. Niet alleen je smaakpapillen worden gestreeld, maar ook je neus en je ogen beleven het nodige. Met dagverse producten, rechtstreeks van onze leveranciers, worden de meest eerlijke seizoensgerechten gemaakt.

horeca

Daarnaast is onze restaurant de uitgelezen plek om even lekker bij te komen van een dagje winkelen. Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief