Genieten van eten & drinken beej Benders

Geniet van de specialiteiten vanuit de versmarkt. Doordat rechtstreeks van de bron geleverd wordt, bieden we onze gerechten tegen een scherpe prijs aan. Een eerlijke prijs voor eerlijke producten. En dit gecombineerd met oprechte en eerlijke gastvrijheid geeft je altijd een reden om terug te komen beej Benders.

Het Beej Benders Restaurant

Eten is beleven bij Beej Benders. Onze keukenbrigade tovert de lekkerste gerechten op je bord. In de open keuken volg je exact hoe je gerecht wordt geboren. Je volgt het tot op het moment dat het geserveerd wordt. Niet alleen je smaakpapillen worden gestreeld, maar ook je neus en je ogen beleven het nodige. Met dagverse producten, rechtstreeks van onze leveranciers, worden de meest eerlijke seizoensgerechten gemaakt.

horeca

Daarnaast is onze restaurant de uitgelezen plek om even lekker bij te komen van een dagje winkelen. Geniet van de lekkerste eigen gebrande koffie met heerlijke vlaai van Bakkerij Pijpers, of van een heerlijk glas wijn. En mocht je even willen werken, dan leent zich onze bovenverdieping uitstekend voor een uurtje flex-werken.

Reserveren kan via onderstaande button. Wil je voor vandaag reserveren? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We zijn bereikbaar op 077 351 33 35.

Menukaart   Reserveren

Pompoensoep van Astebleef nieuw in assortiment Klaar voor het wildseizoen? Poelier Hendriks is er klaar voor! Vier vragen aan Ymke van het Beej Benders Kids Café Salade met pomelo, scampi’s en zalmsnippers Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland

Nieuwsbrief