Genieten van eten & drinken beej Benders

Geniet van de specialiteiten vanuit de versmarkt. Doordat rechtstreeks van de bron geleverd wordt, bieden we onze gerechten tegen een scherpe prijs aan. Een eerlijke prijs voor eerlijke producten. En dit gecombineerd met oprechte en eerlijke gastvrijheid geeft je altijd een reden om terug te komen beej Benders.

Het Beej Benders Restaurant

Eten is beleven bij Beej Benders. Onze keukenbrigade tovert de lekkerste gerechten op je bord. In de open keuken volg je exact hoe je gerecht wordt geboren. Je volgt het tot op het moment dat het geserveerd wordt. Niet alleen je smaakpapillen worden gestreeld, maar ook je neus en je ogen beleven het nodige. Met dagverse producten, rechtstreeks van onze leveranciers, worden de meest eerlijke seizoensgerechten gemaakt.

horeca

Daarnaast is onze restaurant de uitgelezen plek om even lekker bij te komen van een dagje winkelen. Geniet van de lekkerste eigen gebrande koffie met heerlijke vlaai van Bakkerij Pijpers, of van een heerlijk glas wijn. En mocht je even willen werken, dan leent zich onze bovenverdieping uitstekend voor een uurtje flex-werken.

Reserveren kan via het onderstaande formulier. Wil je voor vandaag reserveren? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We zijn te bereiken op 077 351 33 35.

Menukaart   Reserveren restaurant

Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood