Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Bier …beej Benders

Tijdens een gezellig avondje met vrienden, als luxe proeverij, in plaats van wijn bij het diner of gewoon thuis met je gezin op de bank… Bij de gemiddelde Nederlander staat er steeds vaker een speciaalbiertje op tafel.

Bier 2

Meer dan 400 speciaalbieren

Om alle bierliefhebbers van Venlo en omgeving te verwennen, heeft Beej Benders een speciaalbieren afdeling met meer dan 400 verschillende varianten. Met dit grote, steeds wisselende assortiment blijven we je verrassen. En doordat we ons aanbod continu vernieuwen en aanpassen op de seizoenen, raak je nooit uit geproefd. Of je nu fan bent van lokale brouwers of het liefst bieren van over de hele wereld probeert, bij Beej Benders ben je aan het juiste adres! Vul je koelkast met onze speciaalbieren en geniet van de bijzondere smaken van talloze merken.

Bier 1

Meer dan 250 speciaalbieren

Om alle bierliefhebbers van Venlo en omgeving te verwennen, heeft Beej Benders een speciaalbieren afdeling met meer dan 250 verschillende varianten. Met dit grote, steeds wisselende assortiment blijven we je verrassen. En doordat we ons aanbod continu vernieuwen en aanpassen op de seizoenen, raak je nooit uit geproefd. Of je nu fan bent van lokale brouwers of het liefst bieren van over de hele wereld probeert, bij Beej Benders ben je aan het juiste adres! Vul je koelkast met onze speciaalbieren en geniet van de bijzondere smaken van talloze merken.

Bier 1

Lokale bieren

Benieuwd welke lokale bieren we in ons assortiment hebben? Bekijk het hier!

  • Venloos Paeterke van stadsbrouwerij ‘de Klep’ uit Venlo
  • Bieren van brouwerij ‘de herder’ uit Velden
  • Bieren van brouwerij ‘in de nacht’ uit Weert
  • Bieren van brouwerij ‘de brouwschuur’ uit Weert
  • Bieren van brouwerij ‘Puuro’ uit Blerick
  • Bieren van brouwerij ‘Gulpener’ uit Gulpen
  • En nog veel meer!

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen