Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Borrelen …beej Benders

Een krachtig speciaalbiertje, goed glas wijn, wat lekkers op tafel en natuurlijk goed gezelschap om je heen… Borrelen is helemaal hip! Beej Benders heeft alles in huis om er samen met je vrienden of familie een gezellige en smaakvolle avond van te maken.

Nt 3

Vers gebrande noten

Noten zijn er in vele geuren, kleuren en smaken, maar iedereen weet dat de vers gebrande exemplaren het lekkerst zijn! En omdat we Beej Benders alleen maar voor het allerbeste gaan, kiezen we er dus heel bewust voor om onze noten in eigen huis te branden. In samenwerking met de notenbeurs selecteren we de meest unieke en kwalitatieve noten voor je, waarna we met het brandproces aan de slag gaan. Hmm… de herkenbare en o zo lekkere geur komt je al tegemoet zodra je onze versmarkt binnenloopt. Met de gezouten of ongezouten variant én een ruim assortiment aan andere knabbels zoals zoutjes, rijst- of sojacrackers, borrelnootjes en partymix, kunnen onze notenspecialisten aan ieders wens voldoen!

Nt 2

Tapas

Smaakvolle olijven, gevulde pepertjes, gegrilde champignons en diverse soorten tapenades; bij een goede borrel mogen tapas niet ontbreken. Onze ervaren medewerkers hebben een heleboel soorten en varianten geproefd en alleen de allerlekkerste minigerechtjes van de beste kwaliteit voor jou geselecteerd. En omdat het oog ook wat wil, bieden we je ook graag de mooiste serveerschalen aan. Laat dat gezellige avondje maar komen!

Nt 1

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen