Brood

Ambacht weer zichtbaar maken in de winkel, dat is een van de dromen die Geert Benders had bij het opzetten van de verswinkel beej Benders. Onder andere de bakkerij is daar een prachtig voorbeeld van. Aan de rechterzijde door het grote raam zie je bakkers werken en aan de linkerzijde staan de grote ovens en worden de verse producten verkocht.
 
Partnerbedrijf in onze bakkerij is ‘Bakkerij Jos Puts’. Bakkerij Jos Puts is een familiebedrijf sinds 1906 gevestigd in Ohé en Laak. Inmiddels is de bakkerij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de ambachtelijke bakkersbranche. Met winkels in Buchten, Echt, Herkenbosch, Sittard, Susteren & Urmond laat bakkerij Jos Puts haar klanten dagelijks genieten van heerlijke ambachtelijke producten.
 
Joep Küppers (vierde generatie bakker bij bakkerij Jos Puts): “We zijn ontzettend verheugd en trots dat we bij beej Benders in een open bakkerij mogen werken. Op deze manier kunnen we transparant werken en de gasten van beej Benders betrekken bij het productieproces ofwel het ambacht. Dat past precies bij onze filosofie.” Bakkerij Jos Puts gaat altijd voor de beste kwaliteit en een perfecte service. Dit was in 1906 een zeer duidelijke keuze die ze tot heden hoog in het vaandel hebben staan. Dagelijks vers brood, banket en vlaaien onder het motto “Lekker Limburgs”. En dat al meer dan 100 jaar!
 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief