Brood

In de open bakkerij beej Benders zie je de Bakkers van Pijpers aan het werk. Zij zorgen iedere dag voor lekker vers brood.

Van meel afwegen tot aan het brood dat uit de oven komt; beej Benders zie je met eigen ogen het ambachtelijk proces van broodbakken. Wees niet bang dat je voor dag en dauw op moet om hun werk te aanschouwen, want er wordt de hele dag door brood gebakken. Zo hebben we de hele dag door vers brood!

Assortiment

De Bekkers van Piëpers zijn echte vakmensen en laten je graag van hun producten proeven. In hun assortiment vind je:

  • Busbrood; brood in een broodblik gebakken
  • Harde Duitse schnittbroodjes; volgens recept van een ambachtelijk Duitse bakker.
  • Franse stokbrood waarvan het deeg een dag heeft gerijpt en daardoor nog voller van smaak is. Bekroond met Goud door het Nederlands Bakkerij Centrum.
  • Knapperig desembrood, gemaakt zonder gist en gebakken op een steenoven. Ook beschikbaar in halve broden.
  • Onze heerlijke zachte witte puntjes gemaakt volgens een traditioneel familierecept.
  • Allerlei soorten harde en zachte broodjes; krentenbollen, tarwebollen, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, croissants, meergranen harde, uienbroodjes.
  • En natuurlijk banket: Limburgse vlaaien, taarten en gebak, suikerbrood, rozijnenbrood, smikkelmik roggenbrood, koeksoorten, cake seizoensproducten zoals taai-taai, roomboterspeculaas, amandelstaven, Feeststollen, oliebollen etc.

 

Gelijk proeven of vers mee naar huis

Benieuwd naar ons brood? Kom dan naar beej Benders! In het restaurant  of op een van de eetpleintjes proef je het eigen gebakken brood en ontdek je wat je lekker vindt.

Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus Beej Benders Bananenbrood Pasta Granoro met Victoria Baars en Kastanje Champignons Gebakken Garnalen met Knoflook en Wakkame Salade