Brood

In de open bakkerij beej Benders zie je de Bakkers van Pijpers aan het werk. Zij zorgen iedere dag voor lekker vers brood.

Van meel afwegen tot aan het brood dat uit de oven komt; beej Benders zie je met eigen ogen het ambachtelijk proces van broodbakken. Wees niet bang dat je voor dag en dauw op moet om hun werk te aanschouwen, want er wordt de hele dag door brood gebakken. Zo hebben we de hele dag door vers brood!

Assortiment

De Bekkers van Piëpers zijn echte vakmensen en laten je graag van hun producten proeven. In hun assortiment vind je:

  • Busbrood; brood in een broodblik gebakken
  • Harde Duitse schnittbroodjes; volgens recept van een ambachtelijk Duitse bakker.
  • Franse stokbrood waarvan het deeg een dag heeft gerijpt en daardoor nog voller van smaak is. Bekroond met Goud door het Nederlands Bakkerij Centrum.
  • Knapperig desembrood, gemaakt zonder gist en gebakken op een steenoven. Ook beschikbaar in halve broden.
  • Onze heerlijke zachte witte puntjes gemaakt volgens een traditioneel familierecept.
  • Allerlei soorten harde en zachte broodjes; krentenbollen, tarwebollen, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, croissants, meergranen harde, uienbroodjes.
  • En natuurlijk banket: Limburgse vlaaien, taarten en gebak, suikerbrood, rozijnenbrood, smikkelmik roggenbrood, koeksoorten, cake seizoensproducten zoals taai-taai, roomboterspeculaas, amandelstaven, Feeststollen, oliebollen etc.

 

Gelijk proeven of vers mee naar huis

Benieuwd naar ons brood? Kom dan naar beej Benders! In het restaurant  of op een van de eetpleintjes proef je het eigen gebakken brood en ontdek je wat je lekker vindt.

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief