Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Chocolade …beej Benders

Bij Beej Benders hebben we een aparte chocolade-afdeling waar het hele jaar door goed gevulde bonbons, smakelijke repen, lekkere seizoensproducten en de leukste cadeauartikelen te vinden zijn.

Chocolade 3

Huisgemaakt

Een groot gedeelte van het assortiment op onze chocolade-afdeling maken we zelf; te herkennen aan onze eigen sticker. Zo zijn er het hele jaar door grote ‘brokken’ (lekker voor jezelf!) en gezellige hartjes (leuk om cadeau te geven!) verkrijgbaar. Daarnaast zijn we in de aanloop naar diverse feestdagen extra druk met smelten en gieten. Met Sinterklaas krijg je namelijk een heerlijke huisgemaakte chocoladeletter in je schoen, met kerst staat er een ambachtelijk bereid chocoboompje voor je klaar en tijdens de Paasdagen geniet je van een paashaas zoals je die nog nooit geproefd hebt!

IMG 8024

Bonbons van Vissers

Naast onze heerlijke eigengemaakte chocolade, verrassen we je ook graag met de lekkerste bonbons. En die komen natuurlijk uit Limburg en wel van Visser Chocolade uit Schimmert. De missie van Visser is om van chocolade een belevenis te maken en geloof ons; dat is het ook daadwerkelijk! De bonbons van Visser zijn een lust voor het oog; mooi vormgegeven en prachtig van kleur. Maar het draait natuurlijk om de smaak en die is subliem, maar ook spannend. Unieke combinaties zorgen voor een onverwachte smaaksensatie! En weet je wat nou zo mooi is? Om te smullen van deze bijzondere bonbons hoef je niet helemaal naar Zuid-Limburg, want ze zijn gewoon bij Beej Benders te koop!

Chocolade 2

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen