Chocolade

De chocolade beej Benders komt bij Visser vandaan. Beej Visser Chocolade kijken ze op een andere manier naar chocolade. En een beetje anders… daar houden we beej Benders wel van.

chocolade

Van bonbons tm paashazen

Frank Visser heeft een opleiding en ervaring als kok. En vanuit deze achtergrond houdt hij ervan om chocolade een tikje spannender te maken. “Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit? Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel? Het maakt de smaken breder. Onverwachter. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving. Foodparing met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld zijn onze vertrekpunten.”

Je begrijpt het al, de chocolade beej Benders is bijzonder. Of het nu bonbons zijn of paashazen… ze zijn met veel liefde & aandacht gemaakt.

 

People & Planet

Visser chocolade is altijd op zoek naar de beste duurzame grondstoffen (planet) en vindt het belangrijk om een duurzame relatie met mensen op te bouwen (people). Visser Chocolade heeft dan ook een unieke samenwerking met Barry Callebaut (de grootste chocoladeproducent van de wereld), Biolands in Keyla (Mbea, Tanzania). Via blindtesten kwam de chocolade die gemaakt zijn van speciaal gefermenteerde bonen uit Keyla (Biolands) als beste uit de test. De cacaobonen van Biolands zijn allemaal op een speciale manier gefermenteerd, daarbij komt dat er 100% tracebility is op deze bonen. Dat betekent dat we precies weten waar de bonen vandaan komen. Namelijk bij ca. 593 boeren uit de 3 Bio-regio’s van Biolands. Al deze boeren hebben gratis medische zorg en alle kinderen gaan naar de door Barry Callebaut en Biolands opgezette scholen.

bon-bons

Meer informatie? Kijk op de website van Visser Chocolade.

 

 

 

Portobello’s Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus