Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Groente en fruit …beej Benders

Meteen bij binnenkomst schitteren de prachtige kleuren van de verschillende groente- en fruitsoorten je tegemoet. Het is duidelijk; de AGF-afdeling is het visitekaartje van Beej Benders.

AGF 1

Producten uit de regio

Onze ‘groenteboer’ heeft jarenlange ervaring in het vak en weet als geen ander waar hij verse producten van goede kwaliteit vandaan moet halen. Lokaal is daarbij het toverwoord. Waar het kan werken we met producten uit de regio. Telers van bijvoorbeeld appels, courgettes, asperges of blauwe bessen, leveren in het seizoen vers van het land, rechtstreeks aan onze voordeur. Het voordeel voor jou? Korte lijnen in de keten, scherpe prijzen en kakelverse producten!

AGF 2

Smaak, kwaliteit en versheid

Omdat we jou een compleet assortiment aan groente- en fruit willen bieden, hebben we vanzelfsprekend ook soorten in ons assortiment waarbij het helaas niet mogelijk is om ze uit de regio te halen. Want avocado’s groeien nou eenmaal niet om de hoek en zolang we af en toe een lekker dessert met mango willen maken, zal er toch echt een boot of vliegtuig aan te pas moeten komen. Maar ook bij deze producten gaan we alleen voor het allerbeste. In samenwerking met onze betrouwbare leveranciers, garanderen wij daarom ook bij exotische producten smaak, kwaliteit en versheid!

AGF 3

Heerlijke seizoensproducten

In het seizoen bieden wij vol trots de producten van onderstaande boeren aan:

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen