Pizza

Met verse ingrediënten van de versmarkt, eigen deeg, Italiaans recepten van pizzabakker Maurizio en gebakken in onze eigen steenoven zorgen we voor de heerlijkste pizza’s. De ingrediënten voor het eigen deeg zijn klassiekers in de mix: water, gist, bloem en extra vergine olijfolie. Het geheim zit ‘m in de kwaliteit van bloem. Een goede pizzabakker kiest een hoge kwaliteit en laat het deeg lang genoeg rijzen.

pizza-proeven

Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief