Vis

Een uitgebreid vers vis assortiment mag niet ontbreken beej Benders. Van helle vis tot filet en verse mosselen tot oesters. We hebben zelfs een bak met levende kreeften!

garnalen

Proeven beej Benders

Op de visafdeling proef je direct van ons assortiment. Net als op de markt is het mogelijk een bakje kibbeling te eten of een gebakken visje. We hebben ook regelmatig proeverijen voor als je eens iets nieuws wilt proberen. Leon – onze visspecialist – vertelt je graag hoe je de vis moet combineren met kruiden, en het beste de verse vis kan bereiden.

Duurzame vis

Vis is een heerlijk product, en daar willen we de toekomstige generaties van laten blijven genieten. Daarom is het duurzaamheidskeursmerk MSC in het leven geroepen. Als vis op de juiste manier gevangen wordt, en de vissers hun quotum niet overschrijden dan krijgen zij een MSC keurmerk.

Wil je meer informatie over MSC? Bekijk de video.

Onze partners

De verse vis beej Benders is afkomstig van zz5 en vishandel Tel. Wil je meer informatie? Bekijk de website van zz5 of van de website van vishandel Tel.

 

Met onze bestellijsten verzekerd van al je Kerstinkopen Gebakken coquilles met minigroentes en botersaus Entrecote dry aged  met salmorigliosaus en gekonfijte cherrytomaatjes Oesters met champagnesabayon Het Beej Benders jubileumtaartje Spruitjesstamppot Zandkoekjes Beej Benders dressings Portobello’s Risotto met eekhoorntjesbrood