Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Vlees ...beej Benders

Het vlees in onze slagerij is afkomstig van lokale en betrouwbare leveranciers, waar we al jarenlang mee samenwerken. Onze vakslagers verwerken het onder toeziend oog van onze klanten tot lekkere vleeswaren en verse porties vers vlees.

Slagerij 1

Bij Beej Benders maken we het mooie slagersambacht voor iedereen toegankelijk, door het vlees of de vleeswaren op maat voor je af te snijden. Zo weet jij zeker dat je vers vlees hebt én is het precies de gewenste hoeveelheid en dikte.

Varkensvlees van Ruyghveen

Het varkensvlees bij Beej Benders is afkomstig van Ruyghveen, vlees met Peelkarakter. De lokale en gepassioneerde slagers, slachter en boeren van Ruyghveen garanderen smaak en kwaliteit door nauw samen te werken. Door korte lijnen in de keten is het vlees van Ruyghveen verser, steviger én langer houdbaar!

Vlees

Wild en gevogelte van poelier Hendriks

Al ons wild en gevogelte is afkomstig van poelier Hendriks. Dit ambachtelijke familiebedrijf is al ruim 50 jaar specialist in gevogelte en wild en wordt dan ook niet voor niets dé poelier van Venlo genoemd. Voor verse- en verwerkte kalkoenproducten werkt Hendriks samen met De Sjroete Farm uit Panningen. Bij deze lokale kalkoenhouderij staat de passie voor het ambacht en de liefde voor de dieren centraal. De dieren kunnen er rustig opgroeien en scharrelen rond in de kruidenwei, wat zeer smaakvol vlees oplevert!

Shutterstock 353499089

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen