Vlees

Beej Benders snijden we ons vlees op maat voor je af en snijden we zelf al ons vleeswaren. Op deze manier is het vlees zo vers mogelijk en heb je precies de hoeveelheid die je nodig hebt.

Beej Benders vind je diverse soorten vlees en vleeswaren van lokale leveranciers. Zo komen ons gevogelte en wild van Poelier Hendriks uit ’t Ven. Van huisgemaakte stoofgerechten als zwarte kip en hazenpeper tot mooie stukjes kip, fazant, zwijn en reerug om thuis klaar te maken. Één van onze lokale toppers is onze varkensfiletrollade. Deze komt van de varkensboeren van de Heyde Hoeve uit Nuenen. Deze boeren hebben maar één doel: heerlijk varkensvlees leveren met daarbij de beste zorg voor dier en omgeving. De varkens van de Heyde Hoeve zijn Duroc varkens, die bekend staan om hun mooie, gemarmerde vlees. Mals en sappig met een pure, volle smaak. Het Heyde Hoeve varken is in 2012 verkozen tot ‘Beste Varken van Nederland’, op smaak en duurzaamheid.

Slagerij beej Benders

 

 

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief