Vlees

Beej Benders snijden we het vlees op maat voor je af en snijden zelf de vleeswaren. Op deze manier is het vlees zo vers mogelijk en heb je precies de hoeveelheid die je nodig hebt.

Slagerij beej Benders

Slagerij Gielen uit Baarlo

Beej Benders werkt samen met Slagerij Gielen  uit Baarlo. Een moderne slagerij waar nog al het vee levend wordt uitgezocht en zelf ambachtelijk geslacht wordt. Alle vleeswaren worden in eigen worstmakerij vervaardigd. Slagerij Gielen is een echt familiebedrijf. Inmiddels is de slagerij in handen van de 5e generatie in de persoon van John Gielen.

slagerij_gielen

Balkenbrei en ambachtelijke worsten

Een van de specialisten van Slagerij Gielen is de balkenbrij volgens oud familierecept en de diverse huisgemaakte worsten. Ook beej Benders verkrijgbaar een uitgebreid assortiment buitenlandse worsten.

worsten

Poelier Hendriks uit ’t Ven

Voor wild & gevogelte werken we samen met  poelier Hendriks uit ’t Ven. Zij zijn ruim 50 jaar actief als poelier en hebben als een van de weinige bedrijven in de regio volledige erkenning voor het slachten van wild. Het wild ontvangen zij rechtstreeks van de jager.

 

Portobello’s Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus