Logo
Vandaag open tot 19:00, terras tot 21:30

Wijn …beej Benders

Genieten van een goede wijn kan alleen maar in Italië? Helemaal niet! Met een ruim assortiment wit, rood, rosé en bubbels is er bij Beej Benders een wijn voor ieders smaak.

Wijn 1

Wijnen, wijnen, wijnen!

Of een wijn nu bij de top van de wereld hoort of erg toegankelijk is op het gebied van smaak en prijs, het allerbelangrijkste is dat jij hem lekker vindt! En dus heeft onze wijnspecialist een uitgebreid assortiment samengesteld. Van witte wijnen die lekker wegdrinken tot bubbels voor een feestelijk moment en van een stevige rode wijn tot een rosé voor bij het eten. Heel vertrouwd met een afkomst uit de bekende wijnstreken of juist verrassend uit een onbekend stukje van de wereld; Beej Benders heeft het allemaal.

Wijn 2

Eigen wijnen

Geliefd in Venlo en omgeving en niet voor niets onze best verkochte wijn: de Beej Benders huiswijn! Superlekker en afkomstig van het Franse wijnhuis Dusseau, dat wereldwijd bekendstaat om de beste druiven en haar constante wijnkwaliteit. Stiekem zijn we best wel een beetje trots op deze pareltjes die staan te pronken op onze wijnafdeling, want welke versmarkt kan nou zeggen dat ze een eigen wijn hebben? Verkrijgbaar in rood, wit en rosé!

Wijn 4

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en evenementen