Alle versspecialisten onder één dak

Beej Benders werken alleen mensen met liefde voor eten en drinken. Onze versspecialisten selecteren de beste producten voor je en laten je graag kennismaken met hun favoriete smaken. Heb je een vraag over het bewaren van eten & drinken, waar het product vandaan komt of hoe je iets goed kan combineren? Ron, Tamara, Sjaak of een van de anderen helpen je graag verder. Maak kennis met onze versspecialisten!

Koffie expert Tamara

Onze koffie-expert Tamara wordt blij als ze gasten ziet genieten van koffie en chocolade.

Slager Ron

Op 9 jarige leeftijd hielp Ron al mee in Biddinghuizen in de ambachtelijke slagerij van zijn ouders.

De Bekkers van Piëpers

Maak kennis met de Bekkers van Piëpers.

Groente & fruitspecialist Bas

Bas Smeets is ons groente & fruit specialist. Maak kennis.

Kaaskenner Roel

Roel Gielen is kaasliefhebber in hart en nieren.

Visspecialist Manon

Maak kennis met Manon, de drijvende kracht achter onze visafdeling.

Wijn & bier expert Sjaak

Leer onze fijnproever Sjaak kennen.

Verse sushi van Dylan

Passie voor verse producten.

Pizzabakker Maurizio

Onze Italiaanse pizzabakker uit Rimini. Lees meer.

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief