Alle versspecialisten onder één dak

Beej Benders werken alleen mensen met liefde voor eten en drinken. Onze versspecialisten selecteren de beste producten voor je en laten je graag kennismaken met hun favoriete smaken. Heb je een vraag over het bewaren van eten & drinken, waar het product vandaan komt of hoe je iets goed kan combineren? Ron, Tamara, Sjaak of een van de anderen helpen je graag verder. Maak kennis met onze versspecialisten!

Koffie expert Tamara

Onze koffie-expert Tamara wordt blij als ze gasten ziet genieten van koffie en chocolade.

Slager Ron

Op 9 jarige leeftijd hielp Ron al mee in Biddinghuizen in de ambachtelijke slagerij van zijn ouders.

De Bekkers van Piëpers

Maak kennis met de Bekkers van Piëpers.

Groente & fruitspecialist Bas

Bas Smeets is ons groente & fruit specialist. Maak kennis.

Kaaskenner Roel

Roel Gielen is kaasliefhebber in hart en nieren.

Visspecialist Manon

Maak kennis met Manon, de drijvende kracht achter onze visafdeling.

Wijn & bier expert Sjaak

Leer onze fijnproever Sjaak kennen.

Verse sushi van Dylan

Passie voor verse producten.

Pizzabakker Maurizio

Onze Italiaanse pizzabakker uit Rimini. Lees meer.

Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief