De Bekkers van Piëpers

Wat is er mooier dan heerlijk vers brood en banket bakken waar anderen dan lekker van kunnen genieten?

Dat is waar het al meer dan 80 jaar om draait voor de Bekkers van Piëpers. Al sinds 1937 zit de familie in het vak. De eigenaren Patrick en Ireen Pijpers zijn de 3e generatie bakkers en de passie straalt ervan af: “Het gaat niet alleen om de juiste ingrediënten en een goed recept, maar vooral om vakbekwame ambachtsmensen die elke dag het beste uit zichzelf naar boven halen.”

Bakkerij Pijpers, bekroond met 2 sterren sinds 2016, is een plek waar de beste ingrediënten, vakmanschap en passie voor het vak samenkomen. Deze filosofie past perfect beej Benders!

Bekkers van Piëpers laten je graag proeven van het assortiment en geven je tips over het bewaren van brood. Kom je snel een keer bij ze langs?

 

 

Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief