Groente & fruitspecialist Bas

Bas Smeets is ons groente & fruit specialist. 

Je hoort wel vaker de term ‘direct van het land’. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Beej Benders komt de groente & fruit waar mogelijk direct van de telers en boeren uit onze regio. Daardoor leggen de producten letterlijk maar een hele korte weg af waardoor het groente & fruit sneller in de schappen ligt en nog verser is!

Maar dat niet is niet alles. Doordat we direct met de telers en boeren werken en geen onnodige tussenschakels hebben, is het ook nog eens beter voor de prijs. Onze versspecialist Bas Smeets vertelt je hier graag meer over tijdens je bezoek aan beej Benders.

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief