Groente & fruitspecialist Bas

Bas Smeets is ons groente & fruit specialist. 

Je hoort wel vaker de term ‘direct van het land’. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Beej Benders komt de groente & fruit waar mogelijk direct van de telers en boeren uit onze regio. Daardoor leggen de producten letterlijk maar een hele korte weg af waardoor het groente & fruit sneller in de schappen ligt en nog verser is!

Maar dat niet is niet alles. Doordat we direct met de telers en boeren werken en geen onnodige tussenschakels hebben, is het ook nog eens beter voor de prijs. Onze versspecialist Bas Smeets vertelt je hier graag meer over tijdens je bezoek aan beej Benders.

 

Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten Gegrilde zeebaarsfilet met aardappel knolselderij puree, geroosterde trostomaatjes en kreeftensaus

Nieuwsbrief