Groente & fruitspecialist Geert

Geert Braem is ons groente & fruit specialist. Zijn ouders stonden in de jaren zeventig op het Nolensplein met hun vaste groente & fruitkraam. Geert is hier opgegroeid en heeft zijn kennis over groente & fruit vroeg meegekregen.

Aan het begin van zijn professionele voetbalcarrière bij o.a. VVV Venlo heeft hij nog meegeholpen in de kraam van zijn ouders. ’s Ochtends op de markt en ’s middags op het veld.  Later werd hij fulltime prof voetballer en was dit niet meer mogelijk.

Geert: “Tot op heden heb ik de markt altijd gemist. Na wat omzwervingen langs verschillende bedrijven o.a Hanos en de veiling in Grubbenvorst vind ik het des te mooier dat ik terugkom op de plek waar het allemaal begon. Nu aan de slag beej Benders op de groente & fruit afdeling is de cirkel rond. Het voelt echt als thuiskomen.”

Lees meer over de groente & fruit afdeling van Geert.

Ambachtelijke kroketten van Tjeu Kellenaers Baarlose paprika’s met schoonheidsfoutjes bij ons te koop Op bezoek bij van Enckevort Fruit Je boodschappen beej Benders vanaf nu verantwoord verpakt Zomerse workshops beej Benders Baove Op visite bij Blauwebessenland Wijnen Lekker Venlo 2018 Alta Falanghina in Dagblad de Limburger Beej Benders in Venlo Hotspot Chunky Koeken

Nieuwsbrief