Groente & fruitspecialist Geert

 

Geert Braem is ons groente & fruit specialist. Zijn ouders stonden in de jaren zeventig op het Nolensplein met hun vaste groente & fruitkraam. Geert is hier opgegroeid en heeft zijn kennis over groente & fruit vroeg meegekregen.

Aan het begin van zijn professionele voetbalcarrière bij o.a. VVV Venlo heeft hij nog meegeholpen in de kraam van zijn ouders. ’s Ochtends op de markt en ’s middags op het veld.  Later werd hij fulltime prof voetballer en was dit niet meer mogelijk.

Geert: “Tot op heden heb ik de markt altijd gemist. Na wat omzwervingen langs verschillende bedrijven o.a Hanos en de veiling in Grubbenvorst vind ik het des te mooier dat ik terugkom op de plek waar het allemaal begon. Nu aan de slag beej Benders op de groente & fruit afdeling is de cirkel rond. Het voelt echt als thuiskomen.”

Lees meer over de groente & fruit afdeling van Geert.

Portobello’s Gevulde Forel met Verse Groente uit de Oven Gebakken Zalm met Groene Pesto en Zeekraal Blauwe Bessen Jamkoekjes Speisekarte beej Benders (DE) Beej Benders Kaasplankje Nacho Cheese Ovenschotel Lekker Bewust Rode Paprikasoep met Tijm NIEUW! Extra Virgin Olijfolie van Residelca Olivos Asperge met Zalm en Hollandaisesaus