Kaaskenner Roel

 

Roel Gielen is kaasliefhebber in hart en nieren, en dan het liefst in combinatie met een glaasje wijn. Al jarenlang heeft hij ervaring in het vak, vertelt hij je alles over de productie en smaak van kaas. Het liefst laat hij je een plakje proeven, zodat je goed weet wat je kiest. Roel is een echte foodlover en deelt graag zijn passie met vrienden, collega’s en met de gasten die we verwelkomen beej Benders.

“Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan bij Beej Benders en om te mogen gaan werken met al die heerlijke verse en vele regionale producten. Ik voorzie je graag van de juiste informatie en tips. Tot snel bij Beej Benders!”

Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief