Koffie expert Tamara

Onze koffie-expert Tamara komt oorspronkelijk uit de mode. Het contact met mensen was altijd al iets waar ze heel blij van wordt. De overstap naar de afdeling koffie en chocolade op onze versmarkt was wel echt een uitdaging. Tamara heeft veel geleerd over  deze producten en vind het nu erg leuk om mensen hierover meer te vertellen en te adviseren.

“Het maakt mij erg blij als ik gasten zie genieten van chocolade en koffie. De mensen zijn bij ons echt een dagje uit en het is voor mij  een plezier om in zo’n omgeving te werken.  Ik ben dan ook trots op onze versmarkt en eigen gebrande beej Benders koffie.”

Zelf  geniet Tamara trouwens ook graag van een heerlijke kop koffie  met een lekker stuk chocolade of bon bonnetje erbij.

Tamara

Onze barista Tamara

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief