Pizzabakker Maurizio

Onze Italiaanse kok uit Rimini heeft pizzabakken met de paplepel ingegoten gekregen. De passie voor lekker eten straalt ervan af. Maurizio vertelt:

“Ik vond het vroeger fascinerend die eindeloze, zachte en pure groeiende massa. Zoals je begrijpt, ik genoot ervan om elke dag met het moederdeeg bezig te zijn. Het mengsel lekker met mijn handen kneden tot dat het een steviger massa wordt. Ik vind inspiratie in de normaalste dingen, zelfs uit bloem en water en graag zo simpel mogelijk. Ik ben, of beter gezegd, ik probeer altijd vooruitgang te boeken om de lekkerste pizza’s te bakken.”

beej Benders, Mgr. Nolensplein 54, Venlo

Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief