Slager Ron

Op 9 jarige leeftijd hielp Ron al mee in Biddinghuizen in de ambachtelijke slagerij van zijn ouders. Hij had al meteen passie voor het slagersvak. Door zijn Zwitserse achtergrond lagen er veel Zwitserse producten in de toonbank.

In 1995 leerde hij op vakantie zijn vrouw kennen en toen is hij naar Venlo verhuisd. Ron is via een uitbeen bedrijf, een slijterij op het Nolensplein en een traiteur/horecaslagerij  bij Plus Benders in Venlo terecht gekomen waar hij nu al 11 jaar als Chef slager werkt.

Kom langs beej Benders en Ron zal een lekker vers stukje vlees voor u snijden!

beej Benders, Mgr. Nolensplein 54, Venlo

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Biologische groenten van BioVerbeek Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus

Nieuwsbrief