Verse sushi van Dylan

Op onze versmarkt, in ons restaurant en op ‘t aetplein geniet je elke dag van verse sushi, gemaakt door onze sushi-chef Dylan Chen. Wie is Dylan, en waarom mag je eigenlijk niet naar buiten zonder een bezoekje aan onze sushi afdeling te hebben gebracht?

Dylan: “Ik ben opgegroeid in een familie van horeca ondernemers en ik stond al op mijn 12e in de keuken. Ik leerde koken in het Chinees-Indisch restaurant van mijn ouders.” Zo’n acht jaar geleden opende Dylan zijn eerste eigen zaak en werd hij in de loop der jaren specialist in het bereiden van sushi.

De creaties uit onze sushi-keuken zijn allemaal van Dylan’s hand en variëren stuk voor stuk in smaak. Dylan over de verschillende rollen: “Aan gasten die nog nooit eerder sushi hebben geprobeerd, of gasten die niet zo’n fan zijn van rauwe vis, beveel ik de California Roll aan. Dit is een frisse, smaakvolle rol, waarin onder andere krab, komkommer en avocado verwerkt zitten. Voor de echte sushi-fans is de Spicy Dragon Roll een absolute aanrader. Bereid met avocado, garnaal in tempura-deeg, gezoete sojasaus en kimchi mayo.”

Alle sushi beej Benders wordt bereid met vis van onze eigen visafdeling. Verser kan bijna niet!

Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief