Visspecialist Manon

Na de koksopleiding, een stage bij la Mangerie en een periode als leerling bij Chez Philippe, besloot Manon te gaan reizen. In twee jaar tijd bezocht ze een groot deel van Azië, Nieuw-Zeeland, Engeland, Ierland, Schotland, Mexico, de VS en uiteindelijk bleef ze voor een langere tijd in Canada.

Tijdens haar wereldreis maakte ze kennis met diverse kookstijlen en volgde ze van allerlei kookcursussen bij lokale chefs. Allemaal input die nu van pas komt in haar werk beej Benders. Manon werkt inmiddels bijna een half jaar beej Benders. Haar passie voor koken en inspiratie vanuit alle werelddelen proef je terug in de huisgemaakte salades en vissoepen op onze visafdeling.

Zo stelt Manon zelf de recepten samen voor onze Thaise vissoep, de Noorse, romige vissoep en de bisque van kreeft, langoustine en garnalen. Deze drie heerlijke soepen vind je in de koeling op onze visafdeling.

Naast de soepen is Manon ook het brein achter de vissalades die te koop zijn op onze visafdeling en sinds kort verkrijgbaar zijn als vis-borrelplank in ons restaurant op ’t Aetplein. Salades van witte en rode haring, garnalen, gerookte vis, verse zalm, surimi en seizoenstoppers als de salade met gerookte paling.

Lees meer over onze visafdeling.

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief