Wijn & bier expert Sjaak

Sjaak heeft een vakopleiding in de horeca en velen jaren ervaring opgedaan in diverse horecazaken. Hier is zijn liefde en kennis voor wijnen & bieren steeds groter geworden. Hij heeft vele wijndomeinen en brouwerijen bezocht in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Sjaak is trots op het uiteenlopende assortiment wijnen en bieren dat we beej Benders aanbieden.

Sjaak: “Voor iedereen zit er een glas wijn of bier bij. Ik wil door enthousiast te vertellen over deze dranken, gasten laten ontdekken hoe divers en hoe mooi het product is. Maar ook hoe wijn of bier in combinatie met bepaalde gerechten de smaak kan versterken.”

 

Sjaak van Houts

 

Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola Sliptongen met botersaus Garnalen cocktail met slahart, mango, avocado en cocktailsaus Krab cocktail op witlof scheutjes Gerookte zalm cocktail met gepocheerd ei, sla, tuinkers en cocktailsaus Puree van zoete aardappel met pecannoten

Nieuwsbrief