Wijn & bier expert Sjaak

Sjaak heeft een vakopleiding in de horeca en velen jaren ervaring opgedaan in diverse horecazaken. Hier is zijn liefde en kennis voor wijnen & bieren steeds groter geworden. Hij heeft vele wijndomeinen en brouwerijen bezocht in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Sjaak is trots op het uiteenlopende assortiment wijnen en bieren dat we beej Benders aanbieden.

Sjaak: “Voor iedereen zit er een glas wijn of bier bij. Ik wil door enthousiast te vertellen over deze dranken, gasten laten ontdekken hoe divers en hoe mooi het product is. Maar ook hoe wijn of bier in combinatie met bepaalde gerechten de smaak kan versterken.”

 

Sjaak van Houts

 

Recept: Ron’s Picanha in zoutkorst van de BBQ Recept: Tom’s aardbeiensoep met vijgen, balsamico en munt Recept: Ron’s kalfsoester met asperges en Hollandaisesaus Recept: Manon’s roodbaarsfilet met tuinerwtenpuree Recept: Ylvie’s Witlofsalade Onze koffiebranderij: nieuw in ons assortiment! Erwtensoep met rookworst! Boerenkool met worst Gebakken zalmfilet met wintergroenten en dille roomsaus Vegetarische paddenstoelen risotto met brokkelkaas en rucola

Nieuwsbrief